Kryefjala Logo

Shenja kineze e horoskopit më me shumë fat gjatë javës

7 muaj më parë

Ndonjëherë në jetë, gjëja më e mirë ndonjëherë është komoditeti i një shtrati të ngrohtë dhe një gjumë i mirë i natës (ose i ditës). Përqafoje atë. Dhe nëse dikush ju shqetëson për këtë … ata ndoshta janë thjesht të mjerë dhe gjithashtu kanë nevojë për pak gjumë.

•Derri (1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)
Me fat në dashuri

Voila! Ju jeni me fat dy javë rresht. Dhe nëse mendoni se nuk jeni, fati nuk është gjithmonë sikur të fitoni lotarinë. Ndonjëherë mund të jetë një shans për t’u takuar me një person në kampusin tuaj të kolegjit, i cili përfundimisht ju prezanton me dashurinë e jetës suaj. Kini pak besim në univers. Tenxherja ende po zihet.

Ndërkohë, si të thuash fjalë për fjalë të gatuash një tenxhere me çaj besimi? Mund ta quani placebo, por çaji me nenexhik nuk është çaji i të gjithëve…

Të ngjashme