Kryefjala Logo

Shenja kineze e horoskopit ka javën më me fat të dashurisë duke filluar nga 22 janari

4 javë më parë

•Kau

(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Ka, nëse jeni beqar, fati juaj në dashuri këtë javë është i lidhur në një farë mënyre me karrierën tuaj. Ose do të takoni dikë këtë javë, i cili përfundimisht do t’ju prezantojë me partnerin tuaj të ardhshëm, ose do ta takoni direkt përmes ndonjë kanali. Vishuni mirë dhe vendosni këmbën tuaj më të mirë përpara. Gjithçka do të llogaritet për diçka në fund.

Nëse jeni në një lidhje, fati juaj në dashuri këtë javë varet nga ju dhe partneri juaj që të uleni së bashku dhe të keni një bisedë të sinqertë për frikën tuaj për të ardhmen. Mund të tingëllojë kundërintuitive, por ky aktivitet do të forcojë marrëdhënien tuaj dhe do t’i tregojë secilit prej jush se ku do të qëndronit me tjetrin nëse situata bëhet e vështirë papritmas.

Të ngjashme