Kryefjala Logo

Shenja false që ju bëjnë të qëndroni në një marrëdhënie të keqe

8 muaj më parë

Ka shumë artikuj të shkruar se si të dalloni nëse jeni në marrëdhënien e duhur apo jo.

Megjithatë, shumë gra do ta bazojnë këtë ide thjesht në ndjenjat e tyre në momentin aktual. Kjo nuk është saktësisht strategjia më e mirë për të gjetur dashuri afatgjatë.

• Keni kimi të shkëlqyer

Është mirë kur ti dhe i dashuri yt thjesht “klikoni”, por kjo nuk është një shenjë se ju të dy duhet të jeni ose se marrëdhënia juaj do të jetë e shkëlqyer.
Kimia është në fakt vetëm një ndjenjë lidhjeje dhe raporti që keni me një person tjetër. Kaq!

Besojeni ose jo, është një aftësi që mund ta mësoni, kështu që mund të keni kimi me këdo nëse gjeni kohë për ta njohur atë.
Problemi është se kaq shumë njerëz kanë aftësi të këqija komunikimi dhe bisede, saqë rrallë e ndiejnë atë lidhje. Në fund të fundit, vetëm për shkak se jeni mirë me dikë nuk do të thotë se keni kimi romantike.

•Keni seks të mrekullueshëm
Seksi i shkëlqyer është një komponent i mrekullueshëm i një marrëdhënieje të shkëlqyer, por nuk është i vetmi. E gjithë kjo do të thotë se ju të dy jeni të mirë në seks. Por kaq!

Seksi është gjithashtu një aftësi, që do të thotë se është mësuar nga të dy.
Sigurisht, seksi ndihet mirë dhe shpresoj që të keni shumë seks të shkëlqyeshëm me këdo që zgjidhni të qetësoheni, por kjo nuk do të thotë se të dy jeni të destinuar.

Të ngjashme