Shenja e Zodiakut me horoskop shumë ‘të nervozuar’

6 muaj më parë

‘Djali ynë i keq’ kryesor i ditës ndodh të jetë një tranzit i quajtur Hëna përballë Mërkurit dhe është këtu për të ndërprerë bisedat tona dhe për të krijuar një ajër nervozizmin e kësaj shenje horoskopi:

•Binjakët
Më 7 prill 2023, ju do të bëni atë që bëni kaq mirë: të ulni dikë me shakatë më të ashpra.
Të pëlqen të dëgjosh tingullin e zërit tënd dhe kur vjen puna për të thurrur një fyerje të duhur, ti je doktori i duhur për të gjitha gjërat e mprehta dhe mizore.
Kjo është në lulëzim të plotë gjatë kalimit të Hënës përballë Mërkurit, gjë që vërtet ndikon në aftësinë tuaj për të qenë të pashpirt.

Natyrisht, kushdo që merr fjalimin tuaj jo aq të këndshëm, do të lëndohet nga fjalët tuaja, kështu që ju mund të largoheni duke e ditur se keni pasur një nga fitoret tuaja të mëdha negative.
Fatkeqësisht, do ta kuptoni shumë vonë se sapo keni lënduar rëndë dikë dhe ndiheni në faj.
Ju e keni bërë këtë më parë; ju derdhni dhe pastaj pendoheni.
Llogariteni sot si një tjetër nga ato ditë të mbushura me gabime. Mund të jetë një ide e mirë të mendoni në vend që të flisni.

Të ngjashme