Shenja e horoskopit,ish-i i të cilës mendon shumë për të

1 muaj më parë

Sa shpesh jemi ulur duke pyetur veten nëse ish-të tanë mendojnë për ne?
Nëse i bëjmë vetes këtë pyetje, do të dalim me shumë përgjigje, duke filluar nga: “Ai ndoshta nuk mund të ndalojë së menduari për mua”
Kush është shenja në fjalë?

•Peshorja
Herë pas here, ju argëtoheni duke shqyrtuar se cili nga ish-të tuaj ia vlente të shkonit.
Nuk ju intereson se çfarë ndodh me ta tani dhe të hamendësoni nëse ndonjëri prej tyre po mendon apo jo për ju nuk është gjëja juaj.

Është dikush në jetën tuaj që nuk tërhiqet aq shpejt dhe gjatë Diellit katror të Neptunit, ju do të mendoni për të, duke pyetur veten nëse ata e kujtojnë se ekzistoni.

Epo përshtypja e tyre nuk ishte e mirë.
Ju të dy ndatë diçka të veçantë por për këtë person, nuk ia vlente ta lëshonte.
Ata ju kanë inat për humbjen e kohës, por ata ende ju duan dhe më e keqja është se ju ende i doni ata.
Kjo është një ditë e mirë për të kuptuar se çfarë do të thotë dashuria për ju, Peshore. Jeta është e shkurtër.. kije parasysh këtë.

Të ngjashme