Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit,ish-i i të cilës i kërkon sërisht

25 Tetor, 2023 | 1:16 pm

Për disa prej nesh, ideja se ish-i ynë dëshiron të na kthejë mund të na bëjë të kërcejmë lart e poshtë nga gëzimi, ndërsa për të tjerët, mund të dëshirojmë të vrapojmë dhe të fshehim kokën nën rërë.

Ajo që duhet të dimë është se kjo ka të bëjë me ndjenjat e dikujt tjetër.

Ne nuk jemi të detyruar të reagojmë apo të përgjigjemi.

•Dashi

Për shkak se jemi nën ndikimin e Hënës përballë Venusit, mund të shohim disa gjëra të çuditshme të ndodhin të mërkurën.

Për ju, personalisht, ajo që ju e përcaktoni si përfundimisht të çuditshme është kërkesa që mund të merrni nga ish-partneri juaj, pasi ata ju pyesin nëse mund t’ju shohin përsëri.

Kjo mund t’ju largojë plotësisht, pasi kjo është gjëja e fundit që prisni të dëgjoni ndonjëherë. Megjithatë, kurioziteti juaj mund të zgjohet dhe mund të përfundoni duke iu përgjigjur atyre.

Çfarëdo që të ishte ajo që nëse jeni ndarë, tani ka pasur kohë të mjaftueshme që nga ajo ditë për t’u shëruar, dhe gjëja e çuditshme e shërimeve është se ato ndonjëherë fshijnë kujtimet e këqija.

A janë fshirë kujtimet tuaja të këqija, Dashi? Jeni gati për çfarëdo që ish-i juaj ka në mendje? E vërteta është se ata duan që të ktheheni, dhe gjatë kalimit të Hënës përballë Venusit, ata marrin iniciativat për t’ju kërkuar. Është kjo diçka që ju intereson?

Më 25 tetor 2023, do të habiteni kur zbuloni se i vetmi person që ju është dashur kaq shumë për të kapërcyer, tani është sërish i interesuar për ju. Ju nuk mund ta kuptoni nëse jeni plotësisht të ofenduar dhe të befasuar nga interesi i tyre ose nëse mendoni se ky interes mund të rindezë interesin tuaj dhe kjo ju frikëson … dhe duhet. Mos u fut në asgjë, Dash.

Merrni kohën tuaj dhe vërtet … mendoni këtë deri në fund.

Merrni parasysh të gjitha përpara se të jepni përgjigjen tuaj.

Të ngjashme