Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit, zemërthyerja e të cilës përfundon

27 Tetor, 2023 | 12:35 pm

Nuk mund të mos ndihemi sikur po tërhiqemi emocionalisht për udhëtimin.

Kjo është një kohë kur pothuajse të gjithë ndihen ose me temperament ose në teh.

Hëna e Plotë po vjen dhe ndërsa nuk është ende këtu, kjo shenjë e zodiakut do ta ndjejë ‘çmendurinë’ që po vjen.

•Binjakët

Ka një arsye të mirë që dhimbjet tuaja të zemrës të marrin fund në këtë ditë, 27 tetor 2023, dhe kjo është sepse ju jeni gati për të.

Mjaft është mjaft, dhe nëse dikush mund ta quajë atë goditje, jeni ju.

Për shkak se po i afrohemi me shpejtësi një Hëne të Plotë, ju ndiheni sikur kjo Hënë përfaqëson momentin tuaj të së vërtetës dhe kjo e vërtetë ka të bëjë me lirinë.

Liria e shpirtit, liria nga dhimbjet e zemrës, liria nga e kaluara.

Ndërsa ju mund të mos i keni dhënë vetes mjaftueshëm merita në të kaluarën, tani e shihni gjithçka me shpejtësi të plotë përpara kur bëhet fjalë për shërimin tuaj.

Ju keni marrë gjithçka që mund të dilni nga dhimbja e zemrës që keni përjetuar dhe kohët e fundit, keni kuptuar se nuk mund të merrni më. Mësimet e nxjerra, dyert hapen.

Nuk ka kuptim të qëndrosh për ty, pasi liria e quan emrin tënd, Binjakë!

Ju nuk e dini se çfarë do të sjellë e nesërmja, por ju e dini një gjë: nuk keni frikë.

Sido që të ndodhë, ju jeni të përgatitur për të në trup, mendje dhe shpirt.

Ju keni mësuar aq shumë nga dashuria dhe përvoja e dhimbjes që ju ka lënë, saqë mendoni se i detyroheni vetes përvojën e qartësisë dhe dashurisë për veten.

Sot është fillimi i një eksperience krejtësisht të re dhe pozitive për ju, Binjakë. Kënaquni!

Të ngjashme