Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që zgjedh veten përpara çdokujt tjetër

13 Tetor, 2023 | 12:20 pm

Më 13 tetor 2023, ne nuk e kemi problem t’i themi një personi tjetër – ose kompanie – se na duhet kohë për të menduar dhe se ata do të duhet të presin për përgjigjen tonë. Trini i Marsit Saturni na bën të zhytur në mendime dhe na lejon të marrim vendime nga një vend i mençur dhe jo nga pakujdesia.

•Peshorja
Një gjë e dini me siguri: se nuk do të zbrisni për hir të gabimit të dikujt tjetër. Ju nuk jeni këtu për të qenë njeriu i vjeshtës për askënd, dhe më 13 tetor 2023, gjatë kalimit të treshes së Marsit të Saturnit, do të shihni që nëse nuk jeni të zgjuar për lëvizjen tuaj të radhës, do të jeni ai se gjithçka bie mbi të . Kjo mund të jetë biznes ose kënaqësi. Ajo që dihet është se ju jeni shumë të mençur dhe dinak për të lejuar që kjo të ndodhë.

Ju do të kërkoni një hapësirë ​​të sigurt për veten tuaj sot, sepse e dini se njerëzit përreth jush janë thjesht … një rrëmujë e nxehtë dhe nuk do të hidheni në zjarrin e tyre të koshit vetëm sepse ata e vendosën atë për ju. Ju jeni shumë të zgjuar për të luajtur një lojë që nuk ju intereson, dhe kështu, nëse kjo do të thotë se jeni ai person që zgjidhni të mos merrni pjesë, atëherë qoftë kështu. Të paktën e bëre në mënyrën tënde.

Të ngjashme