Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që zë mend nga gabimet e veta

6 Tetor, 2023 | 12:23 pm

Tremujori i fundit i Hënës më 6 tetor 2023, do të hapë sytë për këtë shenjë të horoskopit .

Ne e shohim shumë qartë se cili duhet të jetë lëvizja jonë e radhës dhe është pikërisht në këtë ditë që ne vazhdojmë me planin.

•Gaforrja

Për shkak se keni vepruar me nxitim në të kaluarën, keni humbur miq të mirë për shkak të veprimeve tuaja.

Nëse keni qenë shumë impulsiv ose nuk i keni menduar gjërat mirë, këtë e kuptoni vetëm tani. Gjatë gjysmëhënës më 6 tetor 2023, do të ndiheni sikur jeni në një udhëkryq në dashuri.

Kjo do të thotë që ju e dini tani se nuk mund të veproni në të njëjtën mënyrë impulsive … jo nëse doni të mbani dikë rreth jush.

Në një moment, keni qenë shumë i ashpër me dikë dhe e keni mbyllur atë nga jeta juaj.

Sot, ju do të dëshironit që ata të ishin kthyer në jetën tuaj, sepse kujtesa juaj për ta nuk është gjë tjetër veçse e mirë, por në atë kohë, i keni pikturuar ata si negativë në historinë tuaj.

Ju e kuptoni se gjatë tremujorit të fundit të hënës më 6 tetor 2023, nuk mund t’i largoni më njerëzit nga jeta juaj vetëm sepse ju leverdis.

Ky mësim do t’ju ndihmojë të mbani dashurinë që është aktualisht në jetën tuaj … në jetën tuaj për mirë.

Të ngjashme