Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që zbulon se kush i dashuron

25 Dhjetor, 2022 | 1:55 pm

Nëse festoni apo jo, nuk ka rëndësi..
Ajo që vihet re në këtë ditë është se ka një atmosferë mirësie dhe shprese që po qarkullon, dhe ne nuk mund të mos kapemi pas saj.
Kjo shenjë në veçanti është e privilegjuar sepse zbulon se kush e dashuron:

•Virgjëresha
Kush të do ty zemër?
Duket se dikush e bën, kjo është e sigurt, dhe në ditën e Krishtlindjeve, do të zbuloni se kush është ai person.
Jeni të hapur ndaj dashurisë së re? Me siguri ju pëlqen emocioni i një flirti të mirë dhe duket se ky pranim i ri i dashurisë do të vijë nga dikush që pëlqen të flirtojë me ju.

Ndonëse flirtimi është i mirë dhe i shkëlqyeshëm, ju kurrë nuk keni menduar se partneri juaj kishte ndonjë ndjenjë ‘të vërtetë’ për ju.
Duket se e kanë..
Çfarë do të bëni për këtë situatë? Flirti sapo u bë i vërtetë.

Gjatë Hënës në Ujor, do të mendoni këto mendime: “A dua diçka mē shumë sesa thjesht flirtim me këtë person?”
Dhe, “A do të bëhem kaq i pambrojtur nëse ua kthej dashurinë që të mos jem më vetvetja?”
Deklarata e dashurisë së këtij personi do ta hedhë botën tuaj në konfuzion.

Të ngjashme