Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që vendos ti japi fund lidhjes

1 muaj më parë

Kjo është jeta juaj për të cilën po flasim këtu, dhe ju dëshironi ta jetoni atë.

•Demi

Nuk mund të konsideroheni si të pamenduar kur bëhet fjalë për mënyrën se si e shtroni temën e përfundimit të marrëdhënies në këtë ditë, 18 janar 2024, pasi në të vërtetë keni dhënë gjithçka që keni dhe partneri juaj e di këtë. Edhe ata e dinë që nuk ju kanë ndihmuar, edhe pse keni bërë të pamundurën për t’i mbajtur të gjitha bashkë. Ajo që ju sjell kjo ditë, gjatë kalimit të Mërkurit dhe Saturnit, është një vizion shumë i qartë i asaj që duhet bërë.

Dhe, do të bëni edhe atë që duhet bërë, sepse nuk ka kthim prapa. Tashmë ndiheni sikur partneri juaj e pret këtë ‘bisedë’ dhe jeni gati për të dhënë lajmin. Gjatë Merkurit dhe Saturnit, nuk jeni të shqetësuar nga rezultati pasi e dini se duhet të përfundojë me daljen nga lidhja. Çfarë do të jetë, do të jetë, dhe ju do të merrni shanset tuaja me një të ardhme të panjohur. Ju nuk keni frikë nga e panjohura.

Ajo që dini është se duhet të jeni të qartë me fjalët tuaja në mënyrë që të mos gaboheni dhe gjëja e fundit që ju duhet është që partneri juaj të mendojë se ka mundësi që të qëndroni bashkë. Ajo që ju kanë vërtetuar tashmë është se ata janë shumë dembel për të punuar në këtë marrëdhënie. Sinqerisht, ju e dini që kjo çështje ka nevojë për më shumë punë sesa jeni të gatshëm të bëni në këtë pikë. 18 janar 2024, ju mbyll gjithçka, Demi.

Të ngjashme