Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që vendos ti japë fund lidhjes kontrolluese që ka

13 Maj, 2023 | 3:21 pm

•Binjakët
Fillimisht keni menduar se prirja e partnerit tuaj për të kontrolluar gjithçka do të zbehej në një zjarr të ulët, por me kalimin e kohës keni vënë re se sa vjen e përkeqësohet. Nuk ka rëndësi nëse natyra e tyre kontrolluese është për shkak të një pasigurie të thellë, sepse njohja e saj nuk i ndalon.

Ata vazhdojnë të kontrollojnë atë që ju bëni, dhe ajo është kthyer nga bezdisëse në gabim të plotë. Nuk mund ta toleroni më këtë dhe duket se po përshkallëzohet çdo ditë.

Ku ndalon? Epo, Saturni i sekstilit të Mërkurit ndalon sot sepse po filloni të kuptoni se e nesërmja do të jetë vetëm më keq, duke e bërë të nesërmen një tërheqje për një përvojë vërtet të tmerrshme.
Nuk ka më të qeshura kur bëhet fjalë për këtë bisedë.
Gjithçka që mund të parashikoni është që trupi juaj të dalë nga dera. Kaq.

Të ngjashme