Shenja e horoskopit që vendos të rrijë single

5 muaj më parë

•Demi
Në këtë ditë, 29 Prill 2023, mund të mendoni se është më e lehtë të ngriheni nga shtrati sesa të futeni në një marrëdhënie dashurie të përkushtuar dhe kjo është duke thënë diçka sepse vërtet nuk ju pëlqen të ngriheni nga shtrati.
E vërteta është se ju e dëshironi jetën beqare sepse nuk doni të hiqni dorë nga të drejtat tuaja, gjë që është si ndiheni sa herë që hyni në një marrëdhënie me dikë. Po, ju jeni në gjendje të doni dhe adhuroni një gjë të mirë kur mund ta merrni, por nuk mund të gënjeni veten; ju pëlqen shumë të jeni vetëm, ose të paktën … vetëm, në hapësirën tuaj, duke i bërë gjërat sipas mënyrës tuaj.

Gjatë Hënës së Virgjëreshës, do të jeni shumë në kontakt me atë që jeni në të vërtetë dhe do të kuptoni se ju pëlqen kështu. Ju pëlqen të jeni vetëm, dhe ju pëlqen të jeni ai që ju tregon se kur është koha e duhur, dhe tani … është koha për të qenë beqar. Ju e keni këtë.

Të ngjashme