Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që vendos të rendë pas dashurisë

23 Dhjetor, 2022 | 12:42 pm

Kaq ishte!
Kësaj shenje i ka shkuar durimi aty ku nuk mban më dhe tani është gati të vrapojë drejt dashurisë..
Cila është?

•Ujori
Venusi është si një derë e hapur për një mundësi të madhe në dashuri dhe në romancë.
Më në fund, jeni gati.
Nuk ka asnjë vonesë, asnjë retrograde për të mpirë fuqitë tuaja.
Kjo periudhë të jep përshtypjen e qartë se, për çfarëdo arsye, do të bësh çmendurira kur bëhet fjalë për dashurinë.

Ti e ke syrin te dikush shumë i veçantë. Nuk ju ka shkuar në mendje deri më tani që ky person mund të jetë një partner i mrekullueshëm për ju, por e keni kuptuar faktin se ata dukeshin shumë të interesuar për ju dhe mirëqenien tuaj.

Duket se keni gjetur dikë që mund të jetë një partner i mrekullueshëm për ju dhe sa më shumë të mendoni për këtë, aq më shumë dëshironi ta bëni atë të vërtetë.

Energjia e Jupiterit ju bën të ndiheni si një llotari.
Ju dëshironi të shkoni për të dhe pse jo? Më e keqja që mund të ndodhë është të të refuzojnë, gjë që nuk ndodh kurrsesi!

Të ngjashme