Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që testohet nga Universi

19 Qershor, 2024 | 11:13 am

Është vetëm një ditë tjetër në Planetin Tokë.
•Demi
Ka një lloj ironie që shoqëron jetën tënde, Demi, dhe ndërkohë që gjysmën e kohës je i zhytur në të, mund të shpenzosh më shumë kohë duke qeshur, pasi nuk je lloji i personit për t’i lënë vërtet ato ‘teste’. të zbres poshtë. Po, ju është dashur të duroni një fat mjaft ‘të qeshur’ mes partnerëve që duken krejtësisht të çmendur dhe situatave të punës që janë, siç ndiheni, nën ju.

Ajo që po ndodh gjatë tranzitit të kësaj dite Pluton-Hënë është se nuk ju pëlqen të tërhiqeni thjesht sepse ‘testi’ është shumë i vështirë. Ju shikoni se çfarë po bën universi: po ju bën të mendoni dhe sapo filloni të mendoni, zakonisht përfundoni duke hapur dyer për vende të shkëlqyera në mendjen tuaj. E mërkura, hap një derë të tillë dhe ju tregon se të testohesh është një gjë e mirë.

Mund të mos e keni parë më parë, por ky test është për të mirën tuaj dhe nuk do të jetë derisa ‘pas faktit’ të arrini të vlerësoni vështirësinë që sjell shpërblimin e madh. Ndërsa preferoni që gjërat të ecin pa probleme, ju jeni gjithashtu një qenie njerëzore racionale dhe inteligjente që e di se me të mirën vjen edhe e keqja, dhe ju mund t’i përballoni të gjitha. Ju gjithmonë përfitoni më të mirën nga çdo situatë, Demi.

Të ngjashme