Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që takon shpirtin binjak brenda tetorit

18 Tetor, 2023 | 11:41 am

Le të dimë një gjë: Kjo është një dhuratë nga universi dhe ne duhet të jemi mirënjohës pavarësisht se çfarë ndodh.

•Luani

Që të takoni shpirtin tuaj binjak, kjo do të thotë shumë, Luan, pasi ju e dini se sa zgjedhës dhe i veçantë mund të jeni.

Ju keni standarde të larta dhe të pranoni që personi me të cilin jeni është edhe afër nivelit tuaj, po thotë diçka.

Megjithatë, kjo është saktësisht se si do të ndiheni sot, 18 tetor 2023, pasi kalimi i hënës në katror të Venusit ju tregon se diçka e tillë është e mundur.

Ju nuk jeni gjithmonë në treg për dikë në nivelin tuaj dhe takimi me perfekten tuaj mund të jetë edhe frikësues.

Një tjetër ju, nga të gjithë njerëzit? Epo, të paktën, do të jetë një sfidë, por me Afërditën katrore të Hënës është se kjo lloj sfide zakonisht duket si diçka e pabesueshme.

Ky është një shans që mund të dëshironi të përdorni. Ndërsa mund të dëshironi të hezitoni thjesht sepse nuk jeni mësuar me këtë lloj ‘ndeshjeje të mahnitshme’, ia vlen ta hulumtoni.

18 tetori 2023 ju sjell fat të madh, Luan, dhe kjo është pikërisht ajo për të cilën keni shpresuar dhe lutur.

Plus, është një person i ri me ‘gjëra’ të reja për të mësuar që do t’ju zgjojnë kureshtjen.

Po, ata mund të jenë një shpirt binjak, por janë gjithashtu një individ unik që mund t’ju bëjë shumë të lumtur.

Të ngjashme