Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që takohet me gjysmën e saj të përsosur të dashurisë

8 muaj më parë

Kjo nuk është hënë e zakonshme; kjo është hëna që na lëviz duart dhe na ndihmon t’i bëjmë gjërat të ndodhin në mënyra magjike dhe romantike..

•Luani
Ndihesh sikur ke lënë kaq shumë njerëz të rrëshqasin në dashuri dhe e ke lejuar veten të bëhesh një rrogoz dere( që ti nuk je)
Megjithatë, ju jeni një njeri dhe qeniet njerëzore lejojnë sjelljen e mbeturinave të qenieve të tjera njerëzore, veçanërisht nën maskën e dashurisë dhe romancës. Jo më! Ju keni ardhur në vete dhe e dini se çfarë doni në dashuri, dhe sigurisht që nuk është ideja për të qenë xhaketa e dikujt.

Gjithmonë keni ëndërruar për dikë aq të lezetshëm sa jeni, aq i zgjuar dhe guximtar sa ju … ju duhet një hero! Ashtu si je hero, nuk mund të shqetësohesh nga këta të dashuruar të dorës së dytë; ju jeni për përsosmërinë dhe cilësinë, dhe gjatë hënës së Dashit, ju mund t’i lejoni të gjitha të ndodhin pasi gjysma juaj e përsosur ka hyrë në arenë.

Të ngjashme