Shenja e horoskopit që shumë shpejt do të dashurojnë personin e gabuar

2 muaj më parë

Yjet nuk po luajnë,ato duan që ne të veprojmë sipas impulseve tona dhe na drejtojnë të përfshihemi me gjëra dhe njerëz që thjesht nuk janë të destinuar për ne.
Cila shenjë do bjerë pre e një dashurie të gabuar?

•Gaforrja
Po ndodh përsëri, ajo ndjenjë e cenueshmërisë.
Janë gjërat që ju dobësojnë dhe ju bëjnë të ndiheni sikur nuk jeni më në kontroll.
Kjo është ajo që ju bën dashuria dhe do të kuptoni se ky princi i mrekullueshëm i një personi me të cilin sapo keni rënë në dashuri, ndihet njësoj.
Ata nuk e bëjnë dhe kaq,nuk ka asnjë kapitull të dytë këtu dhe kjo është ajo që ju rrëzon vërtet.

Ju gjithashtu mund të mos e pranoni në fillim.
Ju mund të dëshironi të provoni për të shkruar atë kapitull të dytë, por universi thotë JO.
Forcat e energjisë mund t’ju shtyjnë të besoni se keni një shans me këtë person, por po aq shpejt sa shfaqen ndjenjat tuaja, ato do të shpërndahen.
Ju keni rënë në dashuri me personin e gabuar dhe shanset për të mbijetuar kjo ndjenjë janë minus 0.

Të ngjashme