Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që shpejt do të humbasin dashurinë

19 Dhjetor, 2022 | 1:06 pm

Në javën në vijim me afrimin e festave dhe Vitit të Ri, ne kemi një ndryshim të madh në energjinë e Dashit dhe Bricjapit, duke i shtyrë të gjitha shenjat e zodiakut të dëshirojnë lirinë me çdo kusht.
Në veçanti kjo shenjë:

•Demi
Ka një kthesë interesante të ngjarjeve këtë javë pasi Jupiteri kalon në Dash.
Jupiteri është planeti i bollëkut, megjithatë ai gjithashtu zgjeron çdo zonë brenda jetës suaj që prek.
Tek Dashi, ajo godet pjesën e jetës suaj që rregullon sekretet dhe nënndërgjegjen.

Kjo ju bën të tërhiqeni në veten tuaj dhe të preferoni të jeni vetëm në vend që të merreni me dramat e njerëzve të tjerë, ku përfshihet edhe partneri juaj romantik nëse aktualisht keni një të tillë.
Ndërsa Jupiteri është në Dash, ju mund të preferoni të jeni vetëm ose të keni vetëm marrëdhënie rastësore të cilat nuk ndihen shumë të mëdha për një kohë apo edhe angazhim emocional.
Kjo energji fillon të vijë në këtë javë dhe do të jetë në fuqi për pjesën më të madhe të vitit 2023.

Në të njëjtën kohë, do të mund të bëni disa shërime të mëdha brenda vetes suaj. Izolimi që mund të preferoni gjatë kësaj kohe është që të siguroheni që të mos përsërisni asnjë model nga e kaluara dhe në mënyrë që më në fund të mund të kaloni përmes shërimit që tashmë ka filluar për ju.
Zakonisht, në momentet e shërimit, ju duhet të jeni vetëm në mënyrë që të përqendroheni në jetën tuaj.
Këtë javë edhe me pushimet plot fuqi, ju filloni të ndiheni sikur është shumë energji për të qenë rreth njerëzve që me të vërtetë as nuk ju shohin vërtet.

Të ngjashme