Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që shkakton ndryshime të mëdha në marrëdhënien e saj:

23 Gusht, 2023 | 12:19 pm

Ne do të shohim veprim, dhe kjo do të thotë e kundërta e rehatit, në këtë rast.

Nëse mendojmë se kemi ngecur në një gropë, duke pritur që të ndodhë ndonjë mrekulli e jashtme, atëherë kjo është dita, miqtë e mi, që do të largohemi.

Ne largohemi nga pritja e dashurisë dhe largohemi nga shpresa se dikush do të na zgjedhë, dhe largohemi nga nevoja për t’u miratuar.

•Virgjëresha

Përpara se të shkoni përsëri në atë rrugë, ku falni dhe harroni, bëni shkumë, shpëlarje, përsërisni…do të keni një thirrje të madhe zgjimi sot, 23 gusht 2023.

Kjo do t’ju tregojë se gjërat nuk do të ndryshojnë , dhe se dashuria që dëshironi nuk do të vijë papritur një ditë mbi një kalë të bardhë. Ose duhet të dilni dhe ta merrni vetë, ose të merreni me jetën tuaj ‘siç është’ dhe thjesht të vazhdoni, duke e ditur se kjo nuk është e vetmja gjë për të cilën duhet të shpenzoni kohën tuaj.

Gjatë retrogradit të Mërkurit, do të keni mundësinë ta shihni veten qartë dhe ajo që do të shihni do t’ju reflektojë kohën e humbur, shpresën e rreme dhe një sërë vlerash dëshpëruese.

JO MË!

Kjo është dita e fundit që prisni që dashuria t’ju shpëtojë; nga këtu e tutje, ju do të shpëtoni veten!

Të ngjashme