Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që rrezikon gjithçka për dashurinë

3 muaj më parë

Nuk është kurrë me personin e gabuar kur biem në dashuri.

Sidomos kur ajo dashuri është e re dhe e freskët.

•Akrepi

Ju keni rënë në dashuri me dikë dhe në njëfarë niveli, e dini se ai nuk është i duhuri për ju. Sidoqoftë, kjo nuk ju ka penguar kurrë sepse jeni gjithashtu dikush që pëlqen të besojë se njerëzit ndryshojnë dhe se çfarëdo që është ‘gabuar’ me këtë person të ri tani ka të ngjarë të ‘ndryshojë’ me kalimin e kohës.

Këto janë mënyrat se si përfundoni duke tallur veten dhe gjatë Hënës përballë Neptunit  ju do të bëni shumë nga kjo.

Askush nuk dëshiron të mendojë se ata thjesht ranë në dashuri me dikë që, me kalimin e kohës, do të provojë të jetë një gabim, dhe ju jeni në krye të kësaj liste.

Do të dëshironit të mendoni se keni gjykim të mirë kur bëhet fjalë për dashurinë dhe romancën, dhe kështu, pavarësisht se çfarë t’ju thotë shpirti juaj, do të mbyllni një sy.

Është jeta juaj.

Të ngjashme