Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që rrezikon gjithçka për dashurinë

22 Shtator, 2023 | 11:54 am

Ne nuk mendojmë automatikisht për shenjën e horoskopit të Bricjapit si atë që frymëzon rrezikun dhe frikën.

Megjithatë, në këtë ditë,ne do të bazojmë në tiparet për të cilat Bricjapi njihet për të marrë forcë dhe aftësi për të rrezikuar.

•Virgjëresha

Për hir të dashurisë, ju e keni mashtruar veten deri në pikën ku nuk e njihni më veten … dhe kjo nuk mund të jetë më.

Gjatë Hënës së Bricjapit, do të kuptoni se keni ndryshuar dhe nuk ju pëlqen ajo që keni ndryshuar.

Ju e adhuroni personin me të cilin jeni, por duhet t’i bëni të ditur se nuk keni kthim dhe se duhet t’ju dëgjojnë tani … ose kurrë.

Ju nuk dëshironi të ndaheni me partnerin tuaj, por nuk mund t’i lejoni ata të mendojnë se i huaji që jeni bërë për veten tuaj është dikush me të cilin dëshironi të jetoni.

Ju e dini se çfarë të bëni gjatë Hënës së Bricjapit, që do të thotë se duhet të rrezikoni të flisni.

Është e vërtetë, Virgjëresha: Personi juaj duhet të merret me programin ose të mbetet pas.

Të flasësh është një rrezik që je i gatshëm të marrësh.

Keni besim se do të keni sukses!

Të ngjashme