Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që rrëfen më në fund dashurinë e tij/saj

30 Dhjetor, 2023 | 11:57 am

Kjo është një kohë kur ne duhet të dëgjojmë trupin tonë dhe të ndjekim zemrat tona.

•Akrepi

30 dhjetori 2023 shfaqet në jetën tuaj si dita kur rrëfeni dashurinë tuaj dhe ju e keni planifikuar këtë ditë prej pak kohësh. Ju e keni dashur këtë person nga larg për mjaft kohë, dhe ndërsa ‘larg’ mund të mos nënkuptojë në të vërtetë se nuk e njihni atë, ajo që dini është se nuk e njihni atë ende mjaft mirë dhe se ju vërtet dëshironi të lidheni me ta në një nivel më të thellë dhe personal, e gjitha kjo është e mundur gjatë treshes së Hënës, Merkurit.

Ju e keni ndërtuar jetën tuaj rreth kësaj dite, gjithashtu. Ndërsa kjo tingëllon pak madhështore dhe pothuajse shumë e madhe një mendim, është e vërtetë deri në një masë dhe ajo që dëshironi të bëni është të merrni mendimet tuaja dhe t’i bëni ato në diçka reale, dhe në këtë ditë, ato mendime janë të gjitha për t’i treguar atij që doni. që i doni dhe se i dëshironi vërtet në jetën tuaj. Ju jeni të interesuar për një romancë afatgjatë me këtë person dhe këtë do t’ia shprehni në këtë ditë.

Trini i Hënës Mërkuri e bën komunikimin të lehtë për ju dhe me natyrën tuaj të ngrohtë, keni nevojë për vetëpërmbajtjen që vjen me një tranzit që ndihmon komunikimin të bëhet i qartë dhe i drejtpërdrejtë. Kjo është dita kur i lëshoni ndjenjat tuaja dhe çuditërisht, do të keni dhuratën e vërtetë të gabimit në shërbimin tuaj. Do të zbuloni se personi me të cilin do të afroheni do të jetë shumë më pranues sesa mund ta imagjinoni ndonjëherë.

Të ngjashme