Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që rrëfen dashurinë e saj/tij

5 Tetor, 2023 | 12:50 pm

Ndonjëherë, duhet shumë nerv për t’i rrëfyer dikujt dashurinë tonë, veçanërisht sepse nuk e dimë se si do të reagojë ose nëse do ta pranojnë rrëfimin tonë si diçka me të cilën duan të merren. Por, ne kemi një jetë të vetme për të jetuar, kështu që nëse nervi është i ndezur, siç do të jetë për tre shenjat e zodiakut gjatë Venusit sextil të Hënës, atëherë lërini letrat të bien ku të munden.

•Shigjetari

Do të dëgjoni fjalët që dalin nga goja juaj dhe do të kaloni menjëherë në “modalitetin e dëshmitarit” ndërsa duartrokitni në heshtje veten që keni nerva t’i tregoni personit që keni adhuruar privatisht se keni ndjenja të vërteta për të. Ju as mund të mos dëgjoni se çfarë thonë ata në këmbim, pasi sapo do t’i keni marrë mendjen duke u rrëfyer atyre ndjenjat tuaja.

Gjatë kalimit të Venusit sekstil të Hënës më 5 tetor 2023, do të bëni diçka që keni bërë më parë, ndoshta një milion herë: do të turbulloni. Kjo është shumë tipike për shenjat tuaja të zodiakut, dhe ndonjëherë, funksionon për ju dhe ju bën të dukeni simpatik dhe të lezetshëm. Në raste të tjera, thjesht dukesh budalla dhe budalla. Sot me siguri do të funksionojë në favorin tuaj, kështu që ecni në atë rrëfim, duke qëndruar i gjatë dhe krenar!

Të ngjashme