Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që refuzon të ndryshojë veten për dikë tjetër

18 Gusht, 2023 | 1:58 pm

Gjithmonë na thuhet se kompromisi është një pjesë e domosdoshme e mirëkuptimit me të tjerët. Dhe ndërsa ka shumë të vërteta në këtë, ka edhe të vërtetën e njohjes së vetvetes dhe të mosdëshirës për të humbur veten për të bërë dikë tjetër të lumtur.

Si kjo shenjë e horoskopit:

•Akrepi

Kur partneri juaj romantik sjell idenë që ju të ndryshoni diçka në stilin e jetesës, jo vetëm që do të ofendoheni nga sugjerimi i tyre, por do të pyesni veten se nga vjen e gjithë kjo.

Nuk është e pazakontë që njerëzit të dëshirojnë të ndryshojnë njerëzit e tjerë gjatë tranzitit të trenit të hënës, Jupiterit, dhe ky tranzit ka më shumë gjasa të jetë arsyeja pse partneri juaj e merr në mendje se jeni ju që keni nevojë të ndryshoni, jo vetë. .

Është shqetësuese për ju që ata anashkalojnë marrjen e përgjegjësisë dhe synojnë drejt jush si problem, dhe ndërsa ju do ta lini të kalojë, nuk do të ndryshoni vetëm për t’iu përshtatur disponimit të tyre të momentit. Ti e di që janë serioze vdekjeprurëse, por nuk mund ta marrësh seriozisht, vetë. Ti e njeh veten dhe e di që nuk do të ndryshosh. Tani i takon ta marrin ose ta lënë.

Të ngjashme