Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që refuzon të ndryshojë për hir të dashurisë

22 Nëntor, 2022 | 12:18 pm

Vjen një moment në çdo marrëdhënie kur vlerësojmë rregullat që kemi vendosur gjatë kohës që kemi qenë me partnerin tonë.
Ndërsa jeta vazhdon, ne priremi të ndryshojmë dhe në marrëdhënie, ndonjëherë duam që edhe partnerët tanë të ndryshojnë.
Ndonjëherë ne kërkojmë shumë dhe aty fillojnë shkëndijat e para.
Cila shenjë refuzon të ndryshojë edhe nëse në lojë është dashuria?

•Demi
Ju është dashur shumë kohë për të ardhur në vendin ku e pranoni veten “siç jenj” dhe tani që jeni atje, e dini se sa mirë është.
Të jesh ti, të jesh Demi,është përvoja më e madhe në botë.
Më në fund ju e doni trupin tuaj, mendjen tuaj dhe mënyrën se si bëni gjërat në botë.

Ju jeni gjithmonë të hapur për përmirësim, por nuk jeni të hapur për t’u bërë diçka ideale e dikujt.
Ju mund të vini re se partneri juaj është një idealist dhe tani që ata e dinë, ata duan më shumë dhe duan që ju të ndryshoni. Ndryshimi tingëllon mirë, por vetëm sipas kushteve tuaja.

Ju nuk jeni gati të bëheni shtylla robotike e dikujt,ose duhet të të marrin ashtu siç je, ose të ecin përpara.
Ju nuk po ndryshoni për dashuri, jo këtë herë,puna që keni bërë për veten tuaj është e shkëlqyer.
Mos u ktheni prapa për hir të udhëtimit të pushtetit të dikujt tjetër.

Të ngjashme