Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që refuzon shanset që i jepen

20 Shkurt, 2024 | 9:22 am

Si një klithmë e mirë, është e gjitha jashtë sistemit tonë.
•Dashi
20 shkurti 2024 është një nga ato ditët ‘bëj ose vdis’ për ty aq sa nuk të intereson të dështosh në atë që bën, por gjithashtu nuk je aq i sigurt se mund të përballosh çfarëdo që të jetë. kam premtuar. Kjo mund të jetë një detyrë ose diçka që ka të bëjë me dashurinë dhe romancën; sido që të jetë, mund të zbuloni se në këtë ditë, gjatë Hënës së Gaforres, nuk jeni gati… emocionalisht.

Në fakt, dita sillet rreth emocioneve për ju, Dashi, dhe duke qenë se jeni shumë emocional, kjo mund të bëjë një ditë shumë të ndërlikuar. Ju pëlqen të mendoni se jeni në kontroll, por jeni gjithashtu shumë në harmoni me gjendjen tuaj emocionale dhe e dini se të qenit nën kontroll nuk funksionon gjithmonë mirë kur ndiheni shumë të prekshëm ose të ekspozuar emocionalisht, dhe kjo është në thelb ajo që bën Hëna e Gaforres. . Kjo është puna e saj.

Pra, më 20 shkurt 2024, bastja juaj më e mirë është të mbani shënim emocionet tuaja dhe t’i ndani ato në mënyrën më të mirë të aftësisë suaj. Nëse mund ta kryeni punën tuaj, qoftë puna e dashurisë apo e karrierës, thjesht shkoni në të pa u lidhur. Nëse jeni shumë të fiksuar pas rezultatit, do të humbisni të gjithë udhëtimin për të arritur atje. Gjatë Hënës së Gaforres, është e vështirë të shmangni lidhjen shumë, por përpiquni, nëse mundeni, Dashi të shkëputeni.

Të ngjashme