Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që refuzon kategorikisht të qetësohet kur i mbushet kupa

4 Nëntor, 2022 | 12:59 pm

Ju nuk jeni dikush që dëshironi të qetësoheni dhe ndonjëherë është e vështirë të bindësh të tjerët për këtë ide pasi për disa arsye është disi radikale.
Ne i themi vetes se duhet ta bëjmë vetë jetën tonë dhe nuk na intereson se çfarë emërtimi na jepet,por kjo shenjë e horoskopit së fundmi duket e mbërthyer.
Cila?

•Bricjapi
Nëse do ta dinit atëherë atë që dini tani, do t’i kishit kursyer vetes dhimbjen e të qenit i mbërthyer në një marrëdhënie në të cilën vërtet nuk dëshironi të jeni.
Keni bërë një gabim dhe tani është tepër vonë apo, apo jo?
Tani ju do ta dini pa asnjë dyshim se e gjithë kjo “gjë” ishte, është dhe nuk do të jetë kurrë për ju.

Për çfarëdo arsye, ju bëtë atë që pritej nga ju dhe tani vështirë se mund ta besoni se keni rënë në këtë grackë.
Marrëdhënia në të cilën jeni tani është një rrëmujë dhe është diçka nga e cila dëshiron të largohesh dhe shpejt.

Ajo që ju duhet është guximi për të prishur kontratën që ju kërkon të qëndroni.
Ju nuk jeni dikush që keni dashur ndonjëherë të qetësoheni dhe këtë herë keni bërë pikërisht këtë.
Më 4 nëntor natyra juaj e vërtetë do të dalë në pah dhe nëse nuk veproni sipas saj, do të mbeteni përgjithmonë të mbërthyer.
Zgjedhja është e juaja Bricjap.

Të ngjashme