Shenja e horoskopit që refuzon angazhimin me partnerin

7 muaj më parë

Ne besojmë se duhet të bëjmë gjithçka sipas asaj që pritet.
Kjo do të thotë ‘gjeni dashurinë dhe qetësohuni’ me personin që besojmë se është ‘ai’.
Ne veprojmë në një mënyrë që është universale dhe jo personale dhe ndërsa ne të gjithë ndajmë disa të vërteta universale, jo çdo person në Tokë është menduar për të njëjtën jetë si personi tjetër.

•Bricjapi
Fatkeqësisht, nuk mund t’u thuash jo njerëzve dhe kështu e ke futur veten në një situatë romantike që ka filluar të të hajë nerva.
Gjatë Marsit në katrorin e Neptunit, do të ndiheni plotësisht të shtypur nga kërkesat që ju bën jeta dhe vetë partneri juaj.
I thatë po për t’u vendosur dhe tani gjithçka që dëshironi është të ikni.
Ju e keni bërë këtë më shumë se një herë; ti i ke mohuar vetes të vërtetën se kush je në të vërtetë dhe e ke futur veten në situata ku befas je shumë më i përfshirë nga sa ke dashur të jesh.
Ndërsa romanca është një gjë e bukur për ju, ideja për t’u qetësuar është ajo që e vret gjithçka për ju.
Gjithçka që dëshironi është të mos jeni dikush që nuk jeni, dhe NUK jeni personi që qetësohet.

Të ngjashme