Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që pushton demonët e saj të brendshëm

1 muaj më parë

Ne fjalë për fjalë zemërohemi me veten për të menduar shumë.

•Bricjapi

Nëse të gjithë në jetën tuaj mund të tërhiqen dhe t’ju japin pak hapësirë në këtë ditë, 13 janar 2024, atëherë gjithçka do të ishte mirë dhe e shkëlqyer. Ose kështu mendoni. Së pari, askush nuk do të tërhiqet.

Së dyti, nëse do ta bënin dhe do të linit vetëm, do të gjenit ende diçka të gabuar ose të mërzitshme për këtë ditë, pasi katrori i Hënës Urani sundon botën tuaj dhe ajo nuk do të bjerë pa luftë. Ju nuk dëshironi të ndiheni kështu, por nuk mund ta ndihmoni veten.

Një nga arsyet që nuk ju pëlqen të jeni me askënd në këtë ditë është sepse nuk mendoni se është e mundur të krijoni ndonjë lloj lidhjeje – me askënd. Kjo përfshin familjen, partnerët romantikë … këdo.

Ndërsa ato lidhje mund të ekzistojnë tashmë si të provuara dhe të vërteta, gjatë hënës katrore të Uranit, ato mund të jenë edhe inekzistente pasi nuk ndiheni të aftë të zgjeroni veten emocionalisht më 13 janar 2024.

Një tjetër gjë që mund të bëhet e qartë për ju, Bricjap, është se rutina juaj ose ju mërzit deri në vdekje ose thjesht dëshironi t’i trazoni gjërat deri në atë pikë sa që rutina e rregullt të mos ketë asnjë ngjashmëri me atë që duhet të duket. Ju jeni rebelë dhe të tërbuar në këtë ditë, dhe kjo ju bën të paraqiteni si të paqëndrueshëm dhe shumë temperament për këdo që të dëshirojë të merret me të. Ju jeni vetëm me këtë, Bricjap.

Të ngjashme