Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që preferon të jetë beqare në vitin e ri

27 Dhjetor, 2023 | 12:45 pm

Jeni të lodhur zyrtarisht nga lojërat dhe kjo tregon kur Hëna është në shenjën e ëmbël të Gaforres.

•Peshqit:Thjesht mendoni se të qenit beqar është më mirë për ju në përgjithësi.

Dëshira për të qenë beqar dhe për të jetuar jetën e një personi beqar është diçka që nuk e kishit menduar kurrë se do ta kishit mundësinë dhe megjithatë, më 27 dhjetor 2023, ju vendos në një mentalitet të dëshironi atë dhe asgjë përveç kësaj. Thjesht jeni lodhur nga njerëzimi dhe mirë, njerëzit me të cilët ndodh që të përfshiheni janë njerëz, ndaj le të bëjmë llogaritë këtu. Ajo që keni kuptuar është se fundi i vitit ju ka lodhur. Jeni të rraskapitur dhe gjëja e fundit që keni në mendje tani është të bashkoheni me dikë për dashuri dhe romancë.

Ndihesh sikur ato fjalë të kanë marrë gjithçka munden nga ju dhe se nuk keni asgjë për të dhënë tani. Ndoshta vitin e ardhshëm do ta rimendoni të gjithë idenë. Deri më tani, nuk ka asgjë më tërheqëse për ju sesa të riktheheni si një person i vetëm, pa vend ku të shkoni, përveç kuzhinës për të ngulur sytë brenda frigoriferit për orë të tëra, nëse dëshironi.

Për të mos përmendur që është e vështirë të përqendroheni këto ditë dhe gjëja e fundit që dëshironi është të përqendroheni te një person, nga të gjitha gjërat, pasi njerëzit janë kaq … të vështirë dhe kërkues. Ndoshta paksa shumë kërkuese për ju më 27 dhjetor 2023. Ju keni të drejtë të plotë për ndjenjat tuaja, pavarësisht nëse zgjasin apo jo, por në të gjithë Neptunin në shesh të Mërkurit, do të dëshironi të jeni beqarë. Kjo është fantazia juaj ‘e madhe’.

Të ngjashme