Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që preferon lekun para dashurisë

2 muaj më parë

“Nëse dashuria nuk i paguan faturat, atëherë nuk mund të jetë prioritet.”

•Demi

Si një person që ka dhënë zemrën e tij për të dashuruar më shumë se një herë, ju keni kuptuar se ‘dashuria thjesht nuk është mjaft e mirë’. Kjo nuk do të thotë se keni hequr dorë prej saj, por ka një realitet në këtë dhe për ju, nëse dashuria nuk i paguan faturat, atëherë ajo nuk ka vend si prioritet në jetën tuaj që nga kjo pikë. Dhe, më 10 janar 2024, ju do t’i thoni partnerit tuaj romantik se i keni sytë nga marrëveshja e vërtetë dhe ‘marrëveshja e vërtetë’ është suksesi. E thënë thjesht.

Ju dëshironi të jeni të pasur. Po, i pasur. Jo vetëm duke e bërë atë nga dita në ditë ose duke u mbështetur në ndihmën e një partneri. Ndërsa ideja e dy njerëzve që bashkohen për të ndërtuar sigurinë tingëllon si një gjë e mrekullueshme, ju keni parë që nëse mbështeteni te dikush tjetër, zakonisht përfundoni duke u ndjerë i mërzitur. Gjatë Saturnit në Hënë, nuk do të keni më nga kjo sepse është zyrtare: ju po e bëni këtë vetë. Ju do të bëni paratë tuaja tani e tutje.

Jemi mësuar të na thonë se paraja nuk është gjithçka dhe se nuk mund të blejë lumturi, dashuri apo shëndet, por sigurisht që është e nevojshme dhe ju planifikoni ta bëni një pjesë të madhe të jetës suaj. Suksesi është ajo që ju zgjidhni në këtë ditë, 10 janar 2024, dhe nuk po shikoni prapa. Partneri juaj mund të vazhdojë ose të mbetet pas, por kjo është zgjedhja e tyre, jo e juaja. Ju që nga sot po shkoni drejt suksesit. Paç fat!

Të ngjashme