Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që po punon shumë fort për të prekur suksesin

14 Shtator, 2023 | 12:30 pm

Ne do të duam t’i zgjidhim gjërat, por kjo do të thotë që diçka atje duhet të zgjidhet. Mund të mos e kemi kuptuar më parë sot, por në këtë ditë e kuptojmë dhe kjo do të thotë se duhet t’i kushtojmë vëmendje detajeve.

•Binjakët

Ajo që vjen për ju është ideja që ndoshta nuk i keni menduar mirë gjërat kur bëhet fjalë për çfarëdo që keni bërë që ju ka çuar atje ku jeni tani.

Kjo do të thotë që ju ndjeni dhembjet e keqardhjes në këtë ditë dhe kalimi i Jupiterit në treshen e Hënës ju bën të ndiheni sikur duhet të ishit më mirë me veten tuaj.

Ju mendoni se keni bërë një gabim që mori një kthesë të gabuar në jetën tuaj dhe ju zbarkoi këtu ku jeni sot, por nuk jeni gjithashtu të sigurt nëse ky është vendi ku dëshironi të jeni.

Ju mund të ndiheni konfuz apo edhe vetë-dyshues gjatë këtij tranziti.

Dhe ndërsa hëna në treshen e Jupiterit është përgjithësisht një tranzit shumë i mirë, ai tenton t’ju bëjë të mendoni shumë fort, dhe pikërisht në atë moment hyn vetëdyshimi.

Mos harroni se sido që të jetë, ju jeni më i madh se çdo problem.

Të ngjashme