Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që po kërkon argëtim më shumë se dashuri

29 Nëntor, 2022 | 1:06 pm

Me këtë aromë festash,kjo shenjë e horoskopit nuk do të gjejë dashurinë e jetës dhe të bëjë gëzuar natën e Vitit të Ri,por do argëtim..shumë argëtim!
Cila është?

•Binjakët
Bota e tubimeve shoqërore ju bën thirrje dhe ju dëshironi të jeni atje.
Ju mund të keni problemet tuaja aty-këtu dhe ndërsa mund të jeni mjaft të ashpër në gjykimet tuaja, ndonjëherë mund të relaksoheni dhe tani është një nga ato momente.
Ju do të dëshironi të jeni jashtë e vërdallë, jo të ngecur në kokën tuaj, në dhomën tuaj.

Ju nuk jeni këtu për të festuar depresionin. Ju dëshironi argëtim.
Ju dëshironi biseda jo të përkushtuara dhe dëshironi të paktën një ditë ku mund të thoni një marrëzi që nuk merret për ters.

Ju thjesht dëshironi të jeni vetvetja dhe kjo periudhë ju jep këtë privilegj.
Ju dëshironi të bëni një festë dhe t’i lëshoni ndruajtjet tuaja sepse mendoni se keni shpenzuar kaq shumë nga ky vit duke iu përgjigjur thirrjeve të njerëzve të tjerë.
Ju dëshironi vetëm një natë pushimi, të jeni një hov, nëse dëshironi.
Lejojani vetes këtë pasi gjithçka është në rregull.

Të ngjashme