Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që përqafojnë realitetin e të qënurit vetëm

2 muaj më parë

Ne kemi atë Hënë të Ftohtë që po ndodh më 26 dhjetor 2023, dhe saktësisht siç tingëllon, kjo Hënë e Plotë do të jetë aq e ftohtë në energji sa është në emër.

Cila shenjë preket më shumë?

•Gaforrja

Jeni gjithmonë tepër të ndjeshëm kur bëhet fjalë për energjinë hënore dhe gjatë Hënës së Plotë të Ftohtë më 26 dhjetor 2023, do të dini se vendi juaj më i mirë për të qenë është shtëpia, në sigurinë e skenës tuaj të njohur. Nëse është ftohtë jashtë ose jeni në një parajsë tropikale, nuk ka rëndësi. Ajo që po ndodh me ju, Gaforre, është se po thirreni në tërheqje dhe gjatë Hënës së Plotë të Ftohtë, ju do t’ia vini veshin kësaj thirrjeje.

Çdo gjë në jetën tuaj ju thotë se duhet të tërhiqeni tani. Ndonëse kjo është padyshim diçka që do t’ju japë forcë dhe kurajo, tani ju duhet të përballeni me realitetin në fjalë, dhe ky realitet ju tregon se dora juaj më e mirë është ajo që luhet në shtëpi, vetë, në duart tuaja, rrezikun e vet. Jeni plotësisht të interesuar të jeni vetëm sot, pasi keni ‘gjëra’ për të menduar.

Për një person tjetër, kjo mund të jetë një ditë ku është pothuajse ‘shumë’, por ju jeni një person shumë i ndjeshëm dhe kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht se jeni i dobët; ne fakt ti je krejt e kunderta. Ju keni atë lloj force që ju lejon të tërhiqeni dhe të merrni vendimet e duhura, dhe gjatë Hënës së Plotë të Ftohtë, do të ndjeni se e vetmja mënyrë që mund ta bëni këtë është duke marrë kohë për t’u rigrupuar dhe për t’i kuptuar gjërat vetë. .

Të ngjashme