Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që përpiqet të dashurojë sërisht

6 muaj më parë

•Ujori
Tranziti i Saturnit në katrorin e Mërkurit ju pengon të pranoni kushtet e vjetra. Sigurisht, këto kushte janë diçka që ju i vendosni vetes. Keni krijuar një libër lojërash që është aq kufizues kur bëhet fjalë për dashurinë, saqë po filloni të pyesni veten se çfarë keni marrë prej tij gjatë gjithë këtyre viteve.

Më 15 qershor 2023, do të shihni se dikush në jetën tuaj nuk ju jep asnjë arsye të mirë për të mos i besuar ata, kështu që … pse po frenoheni atëherë? Konsiderata e largimit bëhet e qartë për shkak të kalimit të Saturnit në katror të Mërkurit. Kjo ngjarje tregon se sa shumë keni humbur dhe sa lehtë mund ta korrigjoni atë. Gjatë kësaj kohe, mund të zbuloni se do të largoheni nga ajo dhe do të kuptoni se jeni të sigurt, se gjithçka është në rregull dhe se nuk duhet të kufizoni veten në një dashuri kaq të ulët. Është koha për ta ngritur atë një nivel.

Të ngjashme