Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që përmirësohet përmes vështirësive

24 Janar, 2024 | 9:21 am

Ndryshimi për të cilin jemi të hapur është ndryshimi për të cilin vendosim.

•Binjakët

Ju nuk jeni të interesuar të luani sipas rregullave në këtë ditë, 24 janar 2024, dhe ndiheni shumë të vendosur për t’i bërë gjërat sipas mënyrës tuaj. Ju merrni një shans të madh gjatë Hënës dhe Uranit dhe e vendosni veten në rrezik sepse absolutisht refuzoni të përkuleni për hir të rregullave. Kjo mund të ndikojë në punën tuaj, por ju ende do të vazhdoni dhe do ta shfrytëzoni këtë shans. Ka diçka tek ju që ju bën të mendoni se njerëzit do të admirojnë aftësinë tuaj për të qëndruar me atë që dëshironi…dhe kjo është për të ardhur keq.

Është një gjë të rebelosh dhe të rrezikosh, por nuk është mirë të pështysh në fytyrë punëdhënësit ose të refuzosh qëllimisht të bësh diçka që të është dhënë. Nëse jeni kuzhinier, atëherë duhet të përdorni doreza në kuzhinë; nëse refuzoni sepse doni të prekni mishin me duar të zhveshura, por rregulli thotë ‘duhet të vishni doreza’, atëherë merrni me mend se çfarë ndodh, Binjakë? Ju pushojnë nga puna. Rregullat janë rregulla për një arsye, dhe gjatë Hënës dhe Uranit, ju mund të dëshironi t’i injoroni ato arsye.

Kjo është arsyeja pse kjo ditë, 24 janar 2024, do të përfundojë e vështirë për ju. Ju nuk mund ta merrni në kokën tuaj që ndonjëherë duhet të bëni kompromis. Ju e bindni veten se keni të drejtë dhe se askush nuk ka të drejtë t’ju sfidojë, dhe ajo që ndodh është se ju humbni. Ju nuk mund të kafshoni dorën që ju ushqen, Binjakë, edhe pse do ta bëni përsëri dhe përsëri.

Të ngjashme