Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që përjeton emocione të forta sot

4 Dhjetor, 2023 | 9:54 am

Këtu është marrëveshja: gjatë sheshit të Marsit, Lilith, ne jemi të egër.

Kush e pëson?

•Demi

Të kërkosh telashe nuk është padyshim ajo që bën me jetën tënde, por është të mbrosh veten. Ju mund të zbuloni se në këtë ditë, 4 dhjetor 2023, ndiheni të kërcënuar për ndonjë arsye dhe se zorra juaj ju thotë të ngriheni dhe të mbroni veten sikur jeni duke u sulmuar. Sigurisht, ky është i gjithë perceptimi juaj, dhe gjatë kalimit të sheshit të Marsit Lilith, perceptimi juaj është padyshim i shtrembër. Ju nuk po bëni gjykime të qarta në këtë ditë.

Kjo është kryesisht sepse nuk jeni në gjendje të shfrytëzoni energjinë tuaj thelbësore. Ju mund të zbuloni se gjatë sheshit të Marsit, Lilith, është e vështirë të përqendroheni dhe kjo lloj ndjesie ju bën në teh, duke menduar se gjithçka është një kërcënim potencial. Ndërsa mund të jetë gjithçka në mendjen tuaj, kjo nuk do t’ju pengojë të veproni në përputhje me rrethanat. Në këtë rast, më 4 dhjetor 2023, do të jeni personi i parë që do të sulmoni miqtë, familjen dhe të dashurit.

Nuk ju pëlqen të ndiheni në këtë mënyrë, pasi jeni alergjik ndaj energjisë negative, por në katrorin e Marsit, Lilith, ju ka ngritur idenë se jeni kërcënuar disi dhe se duhet të ngriheni dhe të mbroni terrenin tuaj. Pjesa e mirë është se ju jeni mes njerëzve të dashur që e kuptojnë se po kaloni një kohë të vështirë. Nuk do të nxiteni pa nevojë nga njerëzit që kujdesen, dhe kjo do t’ju japë hapësirë ​​të mjaftueshme për t’u çlodhur dhe për t’u rigrupuar.

Të ngjashme