Shenja e horoskopit që nuk pranon të angazhohet (në martesë)

3 muaj më parë

Sado që mund të duam t’i tregojmë dikujt në jetën tonë se jemi aty për të, ka edhe një pjesë prej nesh që thjesht nuk mund të nënshkruajë në vijën me pika, si të thuash. Kjo do të thotë se ndërsa ne besojmë se angazhimi është i mirë dhe gjithçka, ne thjesht nuk mund ta detyrojmë veten ta bëjmë atë.
•Peshorja
Përkushtimi nuk ka qenë kurrë gjëja juaj, por kjo nuk do të thotë që ju domosdoshmërisht ta lini poshtë. Ju pëlqen ideja…për njerëzit e tjerë, por ju mendoni se nuk jeni material përkushtimi, përveç nëse sigurisht e gjeni veten një partner që ndjen të njëjtën gjë. Ju pëlqejnë gjërat e shtruara në tryezë; ju doni të dini se në çfarë po hyni, por nëse personi me të cilin jeni ka ide ‘të mëdha’ për të ardhmen, ju frikësoheni dhe mund t’ju zërë era e kësaj ideje .

Ajo që do të ndodhë është se shqisat tuaja spiunazhe mund të ndizen falë Jupiterit të hënës, dhe ndjenja juaj për përkushtim dhe neveria juaj për të mund të duhet të shfaqet dhe të flitet për të. Ju nuk jeni dikush që bëni gjëra që nuk dëshironi t’i bëni. Nuk mund të detyroheni në asnjë situatë, ndaj angazhimi nuk është pjesë e planit tuaj ‘romantik’.

Të ngjashme