Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që nuk ndalon dot së menduari për ish-in

11 Dhjetor, 2023 | 9:46 am

Ai ish-i yni i mirë, sa do të dëshironim që të ndiheshim ende ashtu siç ndiheshim për ta.

•Binjakët

Ka ikur kohët kur ulesh dhe mendon se sa të padrejtë ke qenë nga ish-i yt. E vërteta e çështjes është se ka kaluar mjaft kohë nga ndarja dhe ju keni kuptuar se keni luajtur një rol edhe në shkatërrimin e marrëdhënies. Gjithçka është vetëm ujë nën urë tani, dhe pasi temperamenti juaj ka rënë, ju tani jeni në gjendje ta mbani mend këtë person në mënyrën që dëshironi: si dikë që e keni dashur shumë, shumë.

Gjatë kalimit të ditës të Afërditës sekstilale të Mërkurit, do të ndjeni dëshirën t’i drejtoheni këtij personi, qoftë edhe për t’i thënë një përshëndetje miqësore. Sidoqoftë, nuk do ta bëni këtë, pasi keni besim se ndjenja juaj e brendshme është më shumë për të kujtuar se sa për të komunikuar realisht me ta. Ndihesh mirë me ish-in dhe nuk e ke problem të mendosh për të gjithë ditën, siç do të bësh më 11 dhjetor 2023.

Ajo që ju bën të ndiheni mirë është se ju jeni gjithashtu në gjendje të dalloni në veten tuaj aftësinë për të lënë të shkojë. Sigurisht, ju jeni duke shijuar disa kujtime të vjetra të mrekullueshme, por nuk po i prishni kujtimet tuaja duke ndërthurur copa zemërimi ose xhelozie. Ju nuk jeni më të lidhur me këtë person përmes negativitetit dhe kjo është si një pushim për ju. Pra, me mbylljen e vitit, dhimbja juaj ju vjen. Mendimet e ish-it tuaj janë të shumta, por pozitive.

Të ngjashme