Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që nuk i beson askujt

28 Gusht, 2022 | 11:42 am

Ka momente në jetën e një personi kur thjesht nuk i besojmë askujt.
Ne kemi arsyet tona për t’u ndjerë në këtë mënyrë dhe zakonisht kur shfaqet kjo lloj ndjeshmërie ne nuk e ndjejmë nevojën për të shpjeguar ‘pse’

Cila shenjë kryeson listën e mosbesimit?
•Virgjëresha
Besimi është gjëja e fundit në botë që keni për këdo.
Ju nuk u besoni aleatëve tuaj më të afërt dhe ju i besoni edhe më pak kolegëve tuaj. Por kundërshtimi i Afërditës ndriçon situatën tuaj romantike dhe kur ju e doni personin tuaj dhe mendoni se ai është një person i mirë, ju nuk i besoni atij.

Ju e doni dikë që në thelb është një person i mirë i cili jeton në botën e tij që në fakt nuk mund t’i besohet.
Ata janë shumë të hutuar nga universi i tyre për të konsideruar edhe tuajin.
Virgjëresha do ju ndihmojë si partner me punë shtëpie dhe do ju tregojë dashuri dhe do t’ju bëjë surpriza,por besim?
Jo nuk do t’ju japë kurrë 100% besim.

Të ngjashme