Shenja e horoskopit që nuk i beson askujt!

6 muaj më parë

“Një paranojak është dikush që e di me të vërtetë se çfarë po ndodh.”

Ndërsa, sigurisht, kjo është e pavërtetë, ajo prek idenë se për shkak se mendojmë se diçka është e vërtetë, ne sillemi sikur të ishte e vërtetë dhe kjo përcakton lëvizjen tonë të ardhshme.

E kemi me ty Dash:

Dashi

Ndërsa jeni miqësor dhe simpatik, gjithmonë keni një sy për mashtrim.

Në fakt, gjatë kalimit të Mërkurit në Neptun, ju ndiheni pak më skeptik se zakonisht.

Ju nuk e keni problem të lëvizni nëpër botë me ritmin tuaj të zakonshëm dhe nuk shihni asgjë që mund të ndalojë përparimin tuaj, por e njihni veten dhe ndërsa ky kalim ka një ndikim të tillë mbi ju, do të jeni shumë në kontakt me Ideja se jo vetëm që nuk i beson askujt, por do të ishe një budalla i plotë nëse i beson thuajse kujtdo.

Ti e di më mirë dhe kështu jeton.

Nuk është diçka që e ndani me lehtësi me të tjerët, sepse e dini se ata do të përpiqen t’ju “shpëtojnë nga vetvetja”, pasi të qenit dikush që nuk u beson të tjerëve ka tendencë t’i bëjë të gjithë të duan t’ju ndriçojnë.

Ju nuk keni nevojë për kursim dhe në këtë ditë, ju e mbani mungesën e besimit për veten tuaj, ku funksionon më mirë për ju.

Të ngjashme