Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që nuk i beson askujt

18 Nëntor, 2022 | 12:59 pm

Nëse shohim të keqen në gjithçka , ne nuk u besojmë atyre gjërave edhe pse ato gjëra mund të jenë njerëz.
Nuk ka asgjë të mirë në këtë histori,përkundrazi.
Nëse jeni kjo shenjë në horoskop, do të jeni ai që do të përjetoni mungesën e besimit në këtë muaj.

•Gaforrja
Ju do të këshilloheshit të merrni parasysh mungesën tuaj të besimit dhe ta ulni pak, pasi jo vetëm që nuk i besoni këtij personi të vetëm në jetën tuaj por jeni edhe të pasjellshëm dhe të poshtër me ta.
Ata të kanë bërë diçka që të ka ndryshuar mendimin për ta dhe ju nuk u besoni më për shkak të këtij incidenti.

Megjithatë, ju do të shkoni shumë larg dhe në fakt do ta lëndoni thellë këtë person, thjesht sepse pasi të keni vendosur se nuk janë të besueshëm, keni vendosur gjithashtu se ata janë të denjë për zemërimin tuaj dhe sjelljen tuaj të ftohtë. ndaj tyre.

Ky muaj nxjerr në pah anën tuaj më të keqe dhe do t’ia tregoni gjithë ligësinë tuaj atij personit që nuk keni besim.
Dënimi nuk do t’i përshtatet krimit këtu. Po, ju mungon besimi tek ky person, por jo, ai nuk e meriton atë që po i bëni për ‘hakmarrje’.
Qetësohu pak Gaforre!

Të ngjashme