Shenja e horoskopit që nuk do të mund të dali në takimin e shumëpritur me pëlqimin e tij/saj

7 muaj më parë

Për këtë shenjë duket se nuk mund të gjejnë dikë me të cilin as të shoqërohen, të darkojnë ose të shijojnë një film në këtë periudhë dhe ndjenja mund të jetë dëshpëruese ose lehtësuese.
Ideja për të mos qenë në gjendje të takojmë dikë që mund të na shtyjë të përqendrohemi në diçka tjetër, ndoshta diçka në të cilën duhet të fokusohemi dhe që nuk lidhet me ‘romancën’…

•Shigjetari
Ajo që me të vërtetë të shqetëson për këtë ditë, është se nuk dëshiron të dalësh kurrë në takime dhe tani që ke vendosur që sot është një ditë e mirë për takime, askush nuk është pranë për të plotësuar këtë nevojë.
Sa frustruese!
Është sikur fuqia e Hënës përballë Venusit shfaqet në kohën e gabuar.
Sa e papërshtatshme.
Më në fund keni parë se mund të jetë mirë të dilni herë pas here në një ndjekje romantike dhe tani që jeni këtu, nuk ka njeri këtu për t’ju ndihmuar.

Ndiheni sikur po jetoni në një flluskë, por mos lejoni që ajo të arrijë tek ju.
Me sinqeritet, kjo ditë do të ishte një ditë e përsosur ‘krijimtarie’ dhe ndërsa çdo ditë është një nga ato për ju, thjesht dëshironit një ditë pushimi për të eksploruar botën e dashurisë dhe romancës.
OK, ndoshta nesër!

Të ngjashme