Shenja e horoskopit që nuk do ta ketë shumë të thjeshtë dhjetorin

2 muaj më parë

Dhjetori sjell gjithmonë një thes të përzier emocionesh.
Shumë prej nesh shpenzojnë një kohë të mjaftueshme gjatë këtij muaji duke kujtuar si për dështimet ashtu edhe për sukseset.
Ndihemi më pak energjikë dhe më reflektues dhe për disa shenja, dhjetori është thjesht dëshpërues.
Por cila shenjë e ndjen më shumë?

•Gaforrja
Ajo që e bën dhjetorin mjaft të ashpër për ju është se për nga natyra jeni një person shumë sentimental dhe gjatë kësaj kohe nuk do të mund të shmangni kujtimet që do t’ju prekin sapo të fillojë muaji.
Ju jeni një nga njerëzit që mund të përjetoni depresion si rezultat i kujtimeve të tepërta dhe përpunimit të humbjes në një mënyrë negative.

Diçka ju ka ndodhur këtë vit që ju ka futur në zonën e mosbesimit kur bëhet fjalë për t’u mbështetur në diçka që supozohet të ndodhë për ju.

Ju jeni më mirë vetëm gjatë kësaj kohe, pasi nuk jeni gjithashtu dikush që ju pëlqen të ndani depresionin tuaj.
Ju do ta kaloni atë, por në një farë mënyre, ju duhet të zotëroni depresionin tuaj në mënyrë që të mund ta identifikoni atë si diçka nga e cila duhet të shpëtoni.

Të ngjashme