Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që nuk do ta ketë aq të lehtë javën e re

1 vit më parë

Me kaq shumë ndryshime të hënës që po ndodhin dhe kaq shumë prej tyre të vendosura në Mars, Pluton dhe Akrep, kjo javë do të testojë nervat tona.
Nëse ndihemi të zemëruar pa ndonjë arsye të mirë, ne kemi planetet për të fajësuar.
Njëra nga shenjat në veçanti do ta përjetojë më shumë dhe kjo shenjë është:

•Akrepi
Ju keni tre tranzite për t’ju bërë të ndiheni të zemëruar dhe të frustruar.
Ju nuk mund ta kaloni situatën këtë javë Akrep dhe kjo është për shkak se zemërimi juaj tejkalon racionalitetin tuaj.

Ju i merrni gjërat shumë seriozisht dhe reagoni me shumë pasion,kështu njerëzit përreth jush fillojnë të tërhiqen dhe ndërkohë që ju e interpretoni frikën e tyre ndaj jush si diçka që është e mirë, në fakt është shumë larg nga e mira,sidomos kur nuk tregoni asgjë tjetër përveç mendjemadhësisë.

Ju jeni të zhurmshëm dhe të tepruar gjatë kësaj jave dhe nuk ka asgjë për tu duartrokitur këtu.
Ju e dini se jeni të vrazhdë dhe këmbëngulës dhe prap nuk mund ta kuptoni se për çfarë po kërkoni vërtet.
Ju thjesht ndiheni të zemëruar dhe e luani kaq shumë thjesht sepse nuk mund ta kuptoni se çfarë është ajo që ju zemëron kaq shumë këtë javë.

Të ngjashme