Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që ngrihet mbi sfidat

18 Qershor, 2024 | 12:04 pm

Kjo shenjë e horoskopit do të ndihet mirë me veten për të bërë lëvizjet e duhura.
•Binjakët
Edhe nëse ndiheni sikur jeta juaj është një sfidë e madhe, do të ndjeni se gjatë tranzitit të Saturnit në treshen e Hënës, sfida e ditës nuk është vetëm diçka që mund ta përballoni, por diçka që në fakt ju bën më të fortë. Ju nuk tërhiqeni nga sfidat, Binjakë. Ju i shihni të gjitha si mundësi për t’u rritur dhe për t’u bërë një person më i mirë – dhe po funksionon.

Jeta ju jep limona dhe ju rrahni limonadat më të mrekullueshme, siç nuk mund ta bëjë askush tjetër, Binjakët. Dhe me praninë e trinit të Hënës, Saturnit në sferën tuaj, do të zbuloni se nëse ka një pengesë që ju pengon të vazhdoni më tej, atëherë do të krijoni lehtësisht një devijim. Ju nuk shihni pengesa, ju shihni vetëm mënyra për t’i kaluar ato.

Trini i Hënës Saturni ju tregon se jeni shumë më i zgjuar se sa keni menduar ndonjëherë – dhe e dini se jeni mjaft i zgjuar. Megjithatë, zgjuarsia juaj nuk ka fund dhe kur ju paraqitet një sfidë, ju thjesht e shtoni atë në listën tuaj të arritjeve, sepse do të ngriheni lart dhe do të pushtoni nëse kjo është ajo që duhet të ndodhë. Ju jeni gjithmonë fituesi, pasi nuk e shihni asgjë të tillë si humbje.

Të ngjashme