Shenja e horoskopit që ndryshe quhet ‘egoiste e dashuruar’

7 muaj më parë

Herë pas here, na thuhet të jemi ‘egoistë’ kur bëhet fjalë për dashurinë ,të kërkojmë atë që duam dhe të zotërojmë ndjenjat tona të vërteta.
Por cilës shenjë po i rrëshjet situata mga duart?

•Akrepi
Sa herë e keni përjetuar atë ndjesi që sapo keni dhënë shumë nga koha, energjia dhe dashuria juaj?
Herë të panumërta, pa dyshim.
Gjatë kalimit të Uranit në sekstilin e Mërkurit, do të pajtoheni me diçka që nuk ju pëlqen ta pranoni: nuk jeni mjaft egoist!
Epo, kush e vë në dyshim diçka të tillë?
Do t’ju godasë si një ton tulla, kjo ide që ju duhet të filloni ta përballoni vetë.

Nuk është se marrëdhënia juaj e dashurisë ka nevojë për mbrojtje, por ku e keni kuptuar këtë?
Akrepi i vjetër i mirë i fortë ka një jetë të fshehtë dhe ky sekret nuk mund të mbetet më i fshehtë.
Ajo që ju duhet është të kërkoni hapësirë, pavarësi dhe autonomi nga partneri juaj. Ju dëshironi pak kohë joproduktive dhe duhet të jeni egoist për këtë sepse KJO ËSHTË JETA JUAJ !!

Të ngjashme