Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që ndihet tejet e vetmuar dhe pse

17 Gusht, 2023 | 2:31 pm

Ajo që e bën jetën pak të vështirë ka të bëjë me atë që ne mendojmë se po ndodh dhe jo me atë që po ndodh në të vërtetë. Ndërsa kjo duket si jeta e përditshme për shumicën prej nesh, tranziti i sotëm, Hëna përballë Saturnit, duket se e përkeqëson ndjenjën.

•Luani

Është e vështirë të ndihesh i mërzitur gjatë periudhës së ditëlindjes tënde, por a nuk është edhe kjo mjaft tipike që ne të jemi në depresion në atë kohë?

Nuk po bën asgjë që është shumë e tmerrshme, Luan, dhe po, je një vit më i madh, por kjo do të thotë që je një vit më i mençur.

Ju mund të ndjeni dhimbjet e vetmisë në këtë ditë dhe për shkak të Hënës kalimtare përballë Saturnit, mund të keni pak keqardhje.

Megjithatë, qëndrimi juaj “i madh dhe i përgjegjshëm” nuk do t’ju lejojë kurrë të bini shumë larg, prandaj mendoni për ditën e sotme si ditën kur kënaqeni me ndjenja negative vetëm për hir të saj.

Ju nuk keni vërtet një arsye të mirë për t’u ndjerë keq, kështu që në një farë mënyre, thjesht dëshironi të ndiheni keq.

Kjo e bën atë një zgjedhje, dhe kjo ju jep gjithashtu mundësinë për ta lënë këtë ndjenjë pas sapo të kalojë tranziti… që është nesër!

Të ngjashme