Kryefjala Logo

Shenja e horoskopit që ndihet shumë e padashur

30 Prill, 2023 | 2:35 pm

•Bricjapi
Të ndihesh i padashur është i pari për kur je i shqetësuar, Bricjap.
Ju mund të jeni një nga njerëzit më të aftë dhe më të suksesshëm që njihni, por kurrë nuk do të jeni të kënaqur me idenë se jeni të denjë për dashuri.
Përvoja juaj e jetës ju ka treguar se mund të tradhtoheni dhe të shani.
Keni marrë aq shumë nga të dashuruarit e kaluar, saqë keni filluar të krijoni një imazh për veten tuaj në mendjen tuaj të dikujt që është një shtrojë dere.

Gjatë hënës në katror të Venusit më 1 maj, do të ndiheni veçanërisht të prekshëm dhe disi të hutuar.
Pse jeni personi që nuk u zgjodhët për dashuri të madhe dhe si ju kaluan fatet në dukje?
Këto do të jenë mendimet që mundojnë këtë ditë. Ti meriton dashuri, mik. Mos lejoni që kjo t’ju pengojë.

Të ngjashme